miercuri, 20 ianuarie 2021

Dumnezeu..


 

Ma chemi mereu si ma strigi doar cand ai nevoie!!☺ Azi dimineata Eu ti-am binecuvântat rasuflarea,ti-am desmortit sufletul,apoi am dat vlaga trupului tau in timp ce tu te gandeai doar la mirosul cafelei!Am asteptat linistit sa iti bei cafeaua in care am pus viata☺,an asteptat ca tu sa ii multumesti macar ,,cafelutei "tale!Nimic!!!Ai plecat grabita catre servicoul tău si cu gandul la banii pentru cursul acela!Am fost cu tine la munca si ti-am daruit idei noi,fără sa imi multumesti pentru laudele primite,nici macar lor nu le-ai multumit cu inima!☺ Am venit cu tine pe drumul catre casă ,liberandu-ti calea caci te grabeai sa prepari cina!Nimic!!Nici de data asta nu ai multumit măcar drumului liber!
Am asteptat cu calm si cu iubire am pus in cina ta necesarul pentru tine!Apoi a venit noaptea si in sfarsit ti-ai adus aminte de Mine!:,,Doamne ajuta "!ai  spus!!🙏🙏Si ai adormit in bratele mele fara sa stii ca Eu sunt cu tine mereu!!
Nu ma chema doar cand ai nevoie ci vezi-ma cu tine mereu!!☺💜☺ Dumnezeu!...

Asta am primit de la  Dumnezeu,sau poate  nu,☺ cert este ca era in mintea mea, intr-o dupa amiaza tarzie de iarna!!Un adevar pe care multi dintre noi nu il vedem.
Mihaela T. Bordea

duminică, 10 ianuarie 2021

2021💜😏

 Totul....Aceasta viata imi da totul!

Asa se spune ca viata iti da totul tu doar sa primesti!Cam greu de inteles si totuși usor!Da viata imi da totul...acel tot care eu mi-am dat voie sa il primesc!

Daca eu mi-am dat dreptul la fericire,adica am gandit ca pot fi fericita,viata imi da  fericirea,dar fericirea nu poste veni atunci cand eu vad in jurul meu chin,zbatere si lupta!Viata iti oferă pe tava tu doar trebuie sa iei!!💜Nu poti lua daca gandul tau,inima ta iti spune ca bogatia este a celor bogati,nu poti lua daca tu singur ti-ai dat doar suferinta!Vei spune:Cum sa imi dau suferință??doar nu sunt prost!!??😏

Ei...nu..nu esti prost!Doar ca gandurile repetate zi de zi se cam manifesta!Si aici e buba!☺ E ca si cum  intinzi mana unui om cazut in lac si el nu o vede!

Daca zilnic gandesti ca:trebuie sa muncesc sa imi rup spatele,daca zilnic gandesti ca banii vin cu greu,daca zilnic spui ca viata este grea atunci iti refuzi ,,tava" cu fericirea!

Gandurile,cuvintele,actiunile de dezradacinare duc la aceasta,gandurile cuvintele de bine duc la bine!

Exemplul cel mai usor:Esti mama si gandesti ca copilul tau plinge mereu,ca e un plingacios,sau ca e un papa lapte,viata iti da asta!

Esti sotie:sotul bea de rupe,il vezi ca un monstru...viata iti da asta!

In schimb daca printre plansetele copilului tu vezi o cerinta,daca in neputinta lui tu vezi oportunitatea ca tu sa il ajuți,indrumi viata iti va da aceasta putere!Daca in betia sotului tu vezi oportunitatea ca tu sa il ridici,viata iti va da asta!E ca la scoala:esti atent in clasa ai prins din ,,zbor" lectia si acasa ai rezolvarea problemelor mai repede,nu ai fost atent,acasa temele sunt mai grele!

Asa ca anul 2021 nu poate fi diferit de ceilalti ani decat daca ai fost atent la viata!Schimbarea nu vine singură,tu trebuie sa o produci!!

Vezi fericire si vei avea,vezi realizare si ea va fi!

Isus a spus:,,Si toate cate le cereti cu inima ,sa credeti ca sunt ale voastre"!

Asa sa fie!Un an bun ,caci totul este bun...daca tu il vezi ...bun!

Mihaela T Bordea.