joi, 24 decembrie 2020

Craciun plin de iubire


 Craciunul!!☺💜Bucurie,lacrimi dorinte primire,daruire!!Nasterea sperantei care duce catre credinta,nasterea credintei care duce la fiintare!!Nasterea lui Isus ,lumina calauzitoare,vindecare iubire viata!

De craciun moare cate putin sufletul celui care nu primeste,moare cate putin cel ce nu daruieste!Dar se aprinde flacara inimii atunci cand dai ,dai un zambet ,dai un cuvant bun,dai...dai din ceea ce esti!!

Daca e sa nu primim ceva de craciun ,atunci sa nu primim disperarea,daca e sa nu daruim ceva de Craciun atunci sa nu daruim lacrimi decat de bucurie!Iar daca e sa pierdem ceva atunci sa pierdem:

Trecutul care s-a dus,sa pierdem razboiul cu noi insine,sa pierdem furia,saracia sufletului!Sa pierdem lupta fara rost,sa pierdem galceava,sa pierdem neputinta!!

Sa deschidem azi usa Crăciunului  primind lumina  din ochii copilului care zambeste de bucurie,sa primim tremurul mâinilor mamei cand isi îmbrățișează fiul,sa primim lacrimile de multumire a celui caruia i-am dat,sa primim impreunarea mâinilor in rugaciunea tacuta a celui mangaiat...Fie ca acest Craciun sa ne invete sa primim,sa ne invete sa daruim!!Craciun binecuvantat!!

Mihaela.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu