luni, 6 iunie 2022

Credinta

 Acum spre seara,🙂 despre credinta..Credinta  are multe conotatii,dar cel mai mult oamenii  au pus credinta in egala  masura cu religia,de fapt asociaza credinta cu religia!

Credinta,este acea putere interioara  care iti da forta sa fii sau sa faci ceva,🙂caci daca tu crezi ca poti sa innoti(presupunand ca nu stii),tu vei putea sa innoti crezand❤ ,bineinteles cu multe esuari si eforturi.Mai pe sleau😁 adica simplu ,credinta ca poti face ceva iti da forta necesara sa  faci,cum nu stii, dar credinta iti arata.

Orice ,credinta are puterea ei ,sunt credinte si credinte care  devin limite:ex .nu port fusta scurta ca imi arata picioarele strambe😁,este o credinta/limita a ta,care iti impune un anumit comportament,sau:  cand conduc mereu prind coada de masini😄,iarasi este o credinta bazata pe o intamplare  cand ai condus si ai prins coada de masini...De aici si vorba : ,,ceea ce crezi primesti",si toate credintele au la baza ori o intamplare, ori o asociere cu ceva ce ai auzit.

Asa ca,credinta nu este neaparat credinta in Dumnezeu, este o forma de exprimare a unor trairi ,a unor asocieri sau pur si simplu  a ceea ce ai invatat. 

Seara frumoasa sa avem, folosind credinta ca o putere care ne imputerniceste sa fim..ceea ce ne dorim.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu