marți, 7 iunie 2022

Limite

 O cafea buna ,razele soarelui de dimineata ❤ si mirosul ierbii deabia taiata iti umplu mintea si sufletul  de traire,de constientizare a  vietii care se desfasoara cu limite sau fara limite!🙂

De fapt ce sunt limitele?!🤔🧐..

Sunt margini,sunt ingradiri a ceva ,ex:,,de aici si pina acolo este casa mea",sau :,,raul acela are margini pina  acolo"..astea sunt limitele,defineste aria de desfasurare a ceva ,a cuiva.

Aaa🧐 ca omul zice,considera si,,limiteaza" chiar si fiinta ,asta e cu totul altceva.De fapt a avea limite in a te exprima pe tine ca fiinta umana nu este neaparat ceva negativ,de fapt ele limitele  iti arata cat poti,pina unde poti sa fii ,iti arata lumina ta,putere  ta:atat ,poti .

Vazute din perspectiva ,limitele fiintei umane aduc armonie,aduc acel sambure de adevar din fiecare om,caci daca nu am avea limite(fie in gandire fie in expresie) nu am mai fi definiti ca fiinte umane.

Asa ca ,atunci cand cineva iti zice ca esti limitat,cauta sa iti vezi limitele(marginile) si sa le valorizezi:,,Ok de aici si pina aici sint,pot  atunci asa sa fie"!

Ca orice  lucru,si limitele daca sunt recunoscute ele te ajuta ,ex :un gard care limiteaza proprietatea cuiva ,il ajuta sa nu fie invadat de vecinul🙂 ,sa stie pina  unde sa isi  planteze terenul..

Limitele in gandire,exprimare te ajuta sa vezi pina unde poti merge tu cu gandirea,exprimarea..

Asa ca azi ,sa ne recunoastem limitele ,iubindu-le caci de fapt ele ne reprezinta  pe noi,dar ne si ajuta/ghideaza catre expansiunea a ceea ce suntem. 

Zi bună sa  avem  recunoscand puterea din noi!Mihaela


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu